Rein Fuks: bändid kasvatavad iseloomu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imandra Lake on Eesti teenelise indie-bändi Pia Fraus liikmete Eve Kompi ja Rein Fuksi projekt, mis jätkab Pia Frausi populariseeritud shoegaze-muusikaga, kuid uut moodi ja eesti keeles.
Imandra Lake on Eesti teenelise indie-bändi Pia Fraus liikmete Eve Kompi ja Rein Fuksi projekt, mis jätkab Pia Frausi populariseeritud shoegaze-muusikaga, kuid uut moodi ja eesti keeles. Foto: Rele Liiv

Laupäeval saab esimest korda teoks minifestival «Viljandi Music Walk». See on terve päeva kestev jalutuskäik, mis pakub nautimiseks kontserte ja vaatamisväärsusi.

Festivalipäev algab kell 14 Fellini kohviku hoovis Marten Kuninga soolokontserdiga ja lõpeb hilisööl lennukitehases. Sinna vahele mahuvad tänavu plaadi üllitanud Wolfredti tasuta kontsert linnaraamatukogus ning Kondase keskuse hoovis asetleidev indie-piknik, millel esinevad Imandra Lake ja Galaktlan. Kondase keskuse hoovi pannakse püsti ka plaadifirma Seksound vegankohvik. Hilisõhtusel kontserdil lennukitehases astuvad üles Galvanic Elephants, Kurjam ja Wrupk Urei.

Üks indie-piknikul esineja Imandra Lake on kolme aasta eest sündinud bänd, mille moodustavad varem ansamblis Pia Fraus tegutsenud Rein Fuks ja Eve Komp. Rein Fuks on muusik, laulukirjutaja ja produtsent, kes on kaasa löönud paljudes ansamblites. Aastast 2004 on ta koos sõpradega vedanud väikest, kuid tegusat plaadifirmat Seksound.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles