Tublide noorte preemia hakkab sõltuma linna rahakotist

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu tänavu, kavatsevad linnapea ja volikogu esimees ka uuel aastal medaliga kooli lõpetanud noored vastuvõtule kutsuda. Kui suure preemia noored aga saavad, pole teada.
Nii nagu tänavu, kavatsevad linnapea ja volikogu esimees ka uuel aastal medaliga kooli lõpetanud noored vastuvõtule kutsuda. Kui suure preemia noored aga saavad, pole teada. Foto: LIIS SAAR/SAKALA

Viljandi volikogu kavatseb tühistada korra, et iga kullaga gümnaasiumi lõpetanud Viljandi noor saab linnalt preemiaks 5000 krooni ning summa peaks hakkama sõltuma eelarve võimalustest.


Alates 2006. aastast kehtib linnas kord, et iga kullaga gümnaasiumi lõpetanud viljandlane saab linnalt 5000 krooni ja hõbedaga lõpetanud õpilane 4000 krooni preemiat.

Nüüd tahab volikogu teha määruse, et 2010. aasta kevadel lõpetajaid tunnustades tuleks arvestada linna eelarve võimalusi. Ettepanek on kutsuda edukad lõpetajad koos vanematega linnapea ja linnavolikogu esimehe vastuvõtule, tunnustada neid tänukirja, preemia või meenega ning kanda nimed Viljandi auraamatusse.

2009. aastal oli 11 kuldmedaliga ja 5 hõbemedaliga lõpetanut. Linna eelarvesse oli planeeritud 60 000 krooni, kuid tegelik kulu oli 75 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles