Viljandlannad teenisid meistrikulla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võistkondlikel õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel naiste püstoliharjutuses esikoha saavutanud Viljandi laskurklubi esinduse edukaim liige oli Jaanika Brauer 372 silmaga. Individuaalselt pälvis ta Eesti karikavõistlustel kolmanda koha.
Eesti võistkondlikel õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel naiste püstoliharjutuses esikoha saavutanud Viljandi laskurklubi esinduse edukaim liige oli Jaanika Brauer 372 silmaga. Individuaalselt pälvis ta Eesti karikavõistlustel kolmanda koha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ühe laupäeval Narvas peetud Eesti võistkondlike õhkrelvadest laskmise meistrivõistluste säravaima medalikomplekti pälvis Viljandi laskurklubi trio.


40 lasuga õhkpüstoliharjutuses said viljandlannad kolme peale 1086 silma ja edestasid teiseks jäänud Kaiu kolmikut üheksa silmaga.



«Päris normaalne tulemus,» nentis Viljandi laskjate treener Ellen Kangilaski, kes oli võistkonna huve silmas pidades sunnitud ka ise tulejoonele astuma.



Peale treeneri kuulusid parimaks osutunud võistkonda Janika Brauer ja Gretlin Prukk.



Oma tulemust, 357 silma, hindas Ellen Kangilaski (pildil) korralikuks. «Eks treener pea püsivalt teatud võistlusvalmiduses olema,» lausus ta.



Samal ajal võistkondlike meistrivõistlustega leidsid Narvas aset individuaalsed karikavõistlused.



Viljandi laskurklubi liikmetest oli naiste õhkpüstoliharjutuses edukaim Janika Brauer: ta kogus 372 silma ja saavutas kõrge, kolmanda koha. Temast kaks silma enam sai ja koha võrra kõrgemale platseerus viljandimaalane Kairi Heinsoo, kes esindab Kaitsejõudude spordiklubi ja on ühtlasi Viljandi klubi abitreener.



Naiste õhkpüstoliharjutuse võidukarika pälvis Kaitsejõude spordiklubi esindav Veera Rumjantseva, kes näitas kõrgest klassist tulemust 382 silma.



Viljandi laskurklubi liikmed Ellen Kangilaski ja Gretlin Prukk said individuaalarvestuses võrdselt 357 silma ning Kangilaski oli üldjärjestuses 10. ja Prukk 11.



Neljas Viljandi klubi naislaskja Anni Vendelin lõpetas Narvas kokkuvõttes 17. kohaga.



«Võistkondlikus arvestuses asendasingi Annit, kes enne tiitlivõistlusi oli pikalt haige,» rääkis Ellen Kangilaski. «Sellises seisus pole sportlasel küllalt jaksu tulejoonel seista.»



Narvas täpset kätt näidanud Janika Brauer on treeneri sõnul pärast mõningat pausi taas laskespordi juurde naasnud ning harjutab kultuuriakadeemia õpingute kõrvalt nii palju kui võimalik. «Sama teeb Gretlin Prukk. Temal aga Tartu ülikooli esimese kursuse tudengina jääb harjutuskordi veelgi napimaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles