Jaanus Saago ootab kodupubliku ette astumist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Saago
Jaanus Saago Foto: TV3

Võistlusest «Eesti otsib superstaari» välja langenud laulja, Suislepast pärit Jaanus Saago lööb koos nelja esiviisikus olnud noore esinejaga kaasa Tallinna poistekoori, Birgit Õigemeele ja Tanel Padari tuuril «Jõulupuudutus», mille üks kontsert on 15. detsembril Viljandi Pauluse kirikus.


Kitarrist ja ansambli Crucial Attack liige Jaanus Saago ütles, et ta esineb koos teistega viies kohas ja esitab kontserdil kaks lugu.

«Üks lugu tuleb eestikeelne, teist alles kaalun,» ütles laulja ning toonitas, et ootab kodupubliku ees esinemist väga. Varem on noormees esinenud pühakojas vaid kodukandis Tarvastus.

Pikka kasvu, pikajuukseline ja sageli kitarri kaasas kandev Saago ütles, et superstaarisaates osalemine on ta väga tuntuks teinud: näiteks poes tunnevad inimesed ta kohe ära. Sageli küsitakse ka autogrammi ja ta saab varasemast mitu korda rohkem kirju.

«See on hea tunne, kui oled kusagile jõudnud ja sind märgatakse, aga et nimi püsiks, peab ka edaspidi palju vaeva nägema,» lausus Saago.

Praegu ajab noormees korda kooliasju Elleri muusikakoolis. Hiljuti tuli ansamblil Crucial Attack välja avasingel «Day of Burning Wings», esimene plaat jõuab avalikkuse ette järgmise aasta algul.

Lauluvõistlust meenutades nentis laulja, et temal oli kõige rohkem kahju Kene Verniku ja Anne Arraku väljalangemisest. Superstaariks saajat ta ennustada ei taha. «Kõik kolm on head!» oli ta kindel.

Jõuluaega sobivate lauludega astuvad kontsertidel üles ka Ott Lepland, Birgit Varjun, Marten Kuningas ja Getter Jaani.

Birgit Õigemeel kiidab otsust tänavused superstaariks pürgijad kontserdile kaasata. «See tundub igati loogline: minu karjäär sai ju alguse samast saatest ja Tanel on sel hooajal saatejuhi rollis. Esimesed proovid kõikide osalejatega on meil seljataga ja võin julgelt öelda, et tuleb väga südamlik ja meeleolukas kontsert.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles