Fotoklubi tõi välja oma paremad pildid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi fotoklubi juht Peeter Sink
Viljandi fotoklubi juht Peeter Sink Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi fotoklubi avas üleeile õhtul linnaraamatukogu trepihallis näituse «Looduse võlu». Oma töid näitavad Peeter Sink, Jaan Pääsuke, Priit Sink, Jaan Männik, Larissa Tilk, Martin Ment ja Andreas Pernits.


«Oleme igal aastal detsembris teinud väikse ülevaatenäituse,» sõnas klubi juhataja, tislerist mööblidisainer Peeter Sink. Ta korraldas seda kolmandat korda.



Seekord on osa piltnikke pühendunud detailide väljatoomisele, nagu kastepiiskades sätendavale õiele ja sellel peatunud liblikale või sisaliku uudishimulikule silmale. Aga näeb ka udust hommikut, lumekarget maastikku ja meie vana head tuttavat Viiralti tamme.



Klubi esitleb suuri fotosid, sest need toovad fotograafide sõnul välja detaili ilu ja värvid. Pildid on kleebitud kapaplaadile, mis on eriti kerge ja tugev alus.



Siinne klubi jagab raamatukogu trepihalli pinda Pärnu fotoklubiga, kes on koostanud väljapaneku sellest, mis päevase Viljandi vanalinnas jalutamise ajal kaamera ette jäi. Näitus jääb üles aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles