Viiratsi volikogu sai uue esimehe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Kase
Kaupo Kase Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeva pärastlõunal kogunes Viiratsi uus vallavolikogu kolmandat korda. Kohal olid kõik 17 liiget. Seekord oli vaja valida volikogule uus esimees, sest eelmisel istungil oli sama koosseis esimeheks valitud Sulev Kannimäe vallavanemaks hääletanud.


Kandidaatideks esitati volikogu aseesimees Kaupo Kase, kes töötab Viljandi maavalitsuses arendusspetsialistina, ja senine vallavanem Väino Luik. Neist kumbki ei pidanud end ja oma plaane pikalt tutvustama. Kase sai 11 ja Luik kuus häält.



Volikogu aseesimeheks valiti ühel häälel aktsiaseltsi Viive Ehitus juhatuse esimees Mart Vaiksaar, kes on viimased tosin aastat poliitikast ja Viiratsi valla juhtimisest eemal olnud.



Valiti ka viieliikmeline vallavalitsus. Vallavanem Sulev Kannimäe ettepanekul kuuluvad peale tema sinna kalur Leo Aasa, ühendatud kutsekeskkooli direktor Tarmo Loodus, Viiratsi lihatööstuse tootmissekretär Evelin Paistu ja aktsiaseltsi Astrita juhatuse liige Margus Jõhve.



Volikokku pääses Leo Aasa asemele aktsiaseltsi Viive Ehitus puiduosakonna juhataja Peeter Raud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles