Võõrustajad lõpetasid kolmandana

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meeskonna mängija Kristjan Koovit
Viljandi meeskonna mängija Kristjan Koovit Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Viljandis peetud Eestimaa spordiliidu Jõud lahtistel käsipalli meistrivõistlustel kolmanda koha saanud Viljandi spordikooli esinduse treener Lembit Nelke tõdes, et kodusaalieelisega võistkonnale oli see ebaõnnestumine.


«Esimesel päeval väänas üks meie mängija jala välja, Viimsiga peetud poolfinaalis vajus paar meest ära,» rääkis ta ning tunnistas: «Nahka läks meil see turniir.»



Seitsme meeskonna osavõtul aset leidnud tiitlivõistluste alagrupiturniiril 26:23 Soome võistkonna alistanud viljandlased jätkasid 27:18 võiduga Põlva II ja 23:14 võiduga Aruküla üle. Pärast poolfinaalis Viimsilt saadud nappi, 17:18  kaotust vormistasid nad kolmanda koha, alistades 23:15 Aruküla eakaaslased.



Meistriks tuli Põlva I meeskond, kes ei lubanud ühelgi võistkonnal endale üle 14 värava visata ja loopis ise igas kohtumises vastase väravavõrku ligi 30 palli. Finaalis oli Kalmer Mustingu juhendatav Põlva I Viimsist parem koguni tulemusega 28:10.



1992. aastal sündinud noormeeste mõõduvõtul tunnistati parimaks mängijaks Priit Jõks Põlvast. Parima väravavahi tunnustuse võttis vastu Rasmus Ots Viljandist.



Viljandi spordikooli esindus mängis koosseisus Rasmus Ots, Joel Urbel, Taavi Kalvi, Kristjan Koovit, Lauri Ant, Ken Midri, Robert Lõpp, Kermo Maiste, Siim Sarv, Madis Sarv, Sten Maasalu ja Martin-Ott Sülla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles