Soe külamaja ehitus jõudis poole peale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tarvastu valla Soe külamaja ehitajad ootavad külaelu arendamise meetmest ja vallavalitsuselt lisaraha, et teise järku jõudnud töö tähtajaks lõpetada.


Põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) inimesed käisid neljapäeval Soel vaatamas, kuidas on ära kasutatud esimese etapi 550 000-kroonine eraldis. Ehitajafirma Tarvest juhataja Gunnar Pütsepa sõnul jäid ametnikud nähtuga üldiselt rahule.



Soe külamaja valmib kahes etapis. Tööd algasid mullu mais, kui ehitis sai nurgakivi, ning lõpptähtaeg on tuleva aasta kevadel.



Tänavu suvel andis PRIA mittetulundusühingule Soe Külaliikumine teise etapi tööde tarvis 935 000 krooni.



Septembris otsustas Tarvastu vallavolikogu toetada Soe külaliikumist ühe miljoni krooniga ja see summa peaks mittetulundusühinguni jõudma veel sel aastal. Valla tänavuses eelarves polnud toetust ette nähtud.



«Ehitus on poole peal, aga rahakott ei tule järele,» nentis ehitajafirma, aktsiaseltsi Tarvest juhataja Gunnar Pütsepp.



Külamaja ehituseks kokku vajaminevast enam kui neljast miljonist kroonist saab Külaliikumine poole külaelu arendamise ja uuendamise meetmest, teise poole peab mittetulundusühing leidma koos Tarvastu vallavalitsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles