Viiratsi uus võimuliit pole suutnud vallale juhti leida

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel poolteist aastat tagasi töötas Sulev Kannimäe Viiratsis abivallavanemana ja kuulus Rahvaliidu ridadesse. Siis sattus ta oma ülemustega konflikti, siirdus tööle Viljandi linnavalitsusse ja lahkus partei ridadest.
Veel poolteist aastat tagasi töötas Sulev Kannimäe Viiratsis abivallavanemana ja kuulus Rahvaliidu ridadesse. Siis sattus ta oma ülemustega konflikti, siirdus tööle Viljandi linnavalitsusse ja lahkus partei ridadest. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viiratsi võimuliit ei ole seni suutnud leida sobivat vallavanemat ja nii võib juhtuda, et sellele kohale peab asuma äsja volikogu juhiks valitud Sulev Kannimäe.


«Vara veel midagi öelda, aga ma ei välista seda,» lausus Kannimäe võimalikku vangerdust kommenteerides.



Vallajuhi leidmise keerukusele viitab asjaolu, et kui mujal maakonnas saavad järgmisel nädalal omavalitsuste juhid paika, siis Viiratsis on volikogu teine istung lükatud 26. novembrile.



«Inimesi on palju ära ja seepärast lükkasime istungi edasi,» põhjendas Sulev Kannimäe. Samas ei eitanud ta, et volikogu liikmete eemalviibimise kõrval on istungiga viivitamiseks teinegi põhjus: võimuliit pole leidnud sobivat vallavanema kandidaati.



Algul lootsid paljud koalitsiooni esindajad, et selle ameti võtab ettevõtja Mart Vaiksaar, kuid tema loobus kohast. «Ta polnud sajaprotsendiliselt lubanudki, et vallavanemaks hakkab,» nentis Kannimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles