Viljandi tunnustab politseinikke

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveliin Allik.
Eveliin Allik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti politsei 91. aastapäeva puhul tunnustab Viljandi linn kahte Lõuna prefektuuri politseinikku väga hea koostöö ja turvalisuse tagamise eest linnas.


Lõuna politseiprefektuuri Viljandi osakonna teatel on Sakala konstaablijaoskonna vanemkonstaabel Eveliin Allik koostöös linna sotsiaaltöötajatega pööranud suurt tähelepanu riskigruppidele ja edastanud vajaliku informatsiooni sotsiaaltöötajatele. Tema töö on olnud kiire ja tõhus ning kvaliteetne süütegude menetlemisel.

Patrullitalituse juhtivkonstaabel Jüri Eek on eeskujuks teistele politseinikele kui professionaalne, rahulik ja koostööle orienteeritud välijuht. Näiteks tuvastati ja peeti tema asjatundliku tegutsemise tulemusena koos asitõenditega kinni isik, kes tänavu aprillis lõi Viljandi linnas noaga kaks korda kehapiirkonda ühte linnakodanikku.

Viljandi linnal pole raske majandusliku olukorra tõttu võimalik neid politseinikke rahaliselt premeerida ja nii koosneb tunnustust rae tunnuskirjast ning esinduslikust Viljandi raamatust. Tunnustuse annab täna Tartus peetaval politseipäeva aktusel üle volikogu aseesimees Karl Õmblus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles