Avariid segavad Tartu maanteel liiklust

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudel Viljandimaa teedel sõidetakse täna ilmaolude tõttu 50-60 kilomeetrise tunnikiirusega.
Paljudel Viljandimaa teedel sõidetakse täna ilmaolude tõttu 50-60 kilomeetrise tunnikiirusega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi ja Tartu vahelisel maanteel on mitu autot kraavi sõitnud ning kella 14 ajal oli Tänassilma lähedal liiklus suletud, sest suur veoauto oli end risti teele keeranud ega pääsenud liikuma.


Pealtnägija sõnul oli auto hädas Viljandi poolt sõites kilomeeter enne Tänassilmat ning kõik ummikusse jäänud autojuhid otsisid võimalust sõita Viljandisse mõnda kõrvalteed mööda. «Läbi siit ei pääse,» kinnitas kell 14 sündmuskohal olnud inimene.

Kümme minutit hiljem õnnestus ennast teele risti keeranud veokit siiski niipalju nihutada, et kaasliiklejad said taas sõitma hakata. Õnnetuskohal oodanud 30-40 autoga kolonn sõitis pärast õnnetuskohast pääsemist linna 50 kilomeetrit tunnis, sest teeolud ei võimaldanud kiiremini liikuda.

Pealtnägija sõnul oli autosid sama maantee ääres Viljandimaal kraavis veelgi. Üks auto oli teelt välja sõitnud Leie lähedal ja kaks vahetult pärast Tänassilma asula silti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles