Aastaks jääb endise kutsekooli majja veel kaks asutust

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eraomanikule pakub linn vahetuskaubaks seda Männimäel asuvat hoonet, kus praegu on koos muusikakool, toidupank ja lasterikaste perede ühendus. Linn on aga tahtnud sellest majast ammu vabaneda.
Eraomanikule pakub linn vahetuskaubaks seda Männimäel asuvat hoonet, kus praegu on koos muusikakool, toidupank ja lasterikaste perede ühendus. Linn on aga tahtnud sellest majast ammu vabaneda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi Viljandi linnavalitsus on öelnud, et septembriks peab Männimäe tee 26 maja olema tühjaks kolitud, pole sellele veel ostjat leitud ning seetõttu saavad peale kunstikooli sinna jääda toidupank ja Viljandimaa lasterikaste perede ühendus.

Kindla vastuse, et ta võib endises kutsekooli majas tegevust jätkata, sai toidupank augusti lõpul. Enne seda valitses toidupanga Viljandi koordinaatori Ülle Soolo sõnul teadmatus ning ärevus. «Ausalt öeldes olime nagu peata kanad ning mõtlesime, mis me tegema hakkame. Siiski asi laabus ning kuigi leping on veel allkirjastamata, saame läbirääkimiste tulemusena ruume kasutada vähemalt kevadeni.»

Ta lisas, et kui järgmisel aastal kolib hoonest välja Viljandi kunstikool, lahkub ka toidupank.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles