Sakala keskuses saab taas tasuta õigusabi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Advokaadibüroo Raave korraldab koos Viljandi linnavalitsusega 17. septembril Sakala keskuses tasuta nõustamispäeva.

Vandeadvokaat Liane Raave sõnul oli kevadel aset leidnud nõustamispäev edukas ja paljud murelikud kodanikud said oma küsimustele vastused. «Et huvi nõustamispäeva vastu oli väga suur, soovime jätkata ning anda oma panuse õigusteadlikkuse parandamisele ja õigusprobleemide lahendamisele,» kõneles ta.

Päeva ühe korraldaja, Viljandi linnasekretäri Ene Piusi sõnul on see hea võimalus kõikidel linna elanikel ja ettevõtjatel, kellel on juriidilisi küsimusi perekonna- või pärimisõiguse, korteriühistu, mitmesuguste lepingute, ärisuhete, maksejõuetuse või muu kohta, saada kogenud advokaatidelt tasuta nõu.

Advokaadibüroo Raave juristid ja advokaadid nõustavad eeoleval teisipäeval linna elanikke ja ettevõtjaid järgmistes õigusvaldkondades: perekonnaõigus, pärimisõigus, tööõigus, asjaõigus, lepinguõigus, tarbijaõigus ja äriõigus, samuti korteriühistu liikmelisuse, võlgnevuste ja maksejõuetuse, täite- ja kohtumenetlusega seonduvad küsimused. Tagatud on nii eesti kui venekeelne nõustamine. Bürood esindavad vandeadvokaat Liane Raave, advokaadid Tatjana Dobolina ja Robert Sarv ning juristid Maris Tekkel ja Tenno Parmas.

Tasuta õigusalane nõustamispäev algab Sakala Keskuse sammassaalis kell 10 ja kestab kella 17. Osalemiseks on vajalik eelregistreerumine, seda saab teha tööpäevadel kella 9.—17 telefonil 6016 060 või e-postiaadressil raave@raave.ee. Ühe inimese kohta on arvestatud ligikaudu 30 minutit nõustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles