Viiratsi vallavolikogu valis uued juhid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel poolteist aastat tagasi töötas Sulev Kannimäe Viiratsis abivallavanemana ja kuulus Rahvaliidu ridadesse. Siis sattus ta oma ülemustega konflikti, siirdus tööle Viljandi linnavalitsusse ja lahkus partei ridadest.
Veel poolteist aastat tagasi töötas Sulev Kannimäe Viiratsis abivallavanemana ja kuulus Rahvaliidu ridadesse. Siis sattus ta oma ülemustega konflikti, siirdus tööle Viljandi linnavalitsusse ja lahkus partei ridadest. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Neljapäeval valis Viiratsi vallavolikogu uus koosseis oma esimeheks Sulev Kannimäe valimisliidust Kodune Viiratsi ning aseesimeheks Kaupo Kase Isamaa ja Res Publica Liidust.


Sulev Kannimäe ütles, et uue vallavanema valivad rahvaasemikud järgmisel volikogu istungil, kuid selle kuupäev pole veel kindel.



Ta ei soostunud koalitsiooni vallavanema kandidaadi nime ütlema. «Kuni inimene pole kandideerimiseks nõusolekut andnud, jätame selle parem saladusse,» lausus volikogu esimees.



Aseesimees Kaupo Kase täpsustas vaid, et ilmselt ei tule uus vallavanem väljastpoolt koalitsiooni.



«Arutame veel koalitsioonipartneritega, kas Viiratsi saab taas abivallavanema või on too hoopis arengunõuniku ametinimetusega,» kommenteeris Sulev Kannimäe abivallavanema koha taastamist.



Volikogu esimees rääkis, et tema ja aseesimehe palga suurus ning selle määramise kord tulevad samuti jutuks järgmisel volikogu istungil.



«Kindlasti tuleb palganumber väiksem, kui oli varem,» sõnas Kannimäe.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles