Sürgavere spordihoone sai uue põranda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sürgavere spordihoone
Sürgavere spordihoone Foto: Elmo Riig / Sakala

22. oktoobril võisid Sürgavere spordihoones võrkpalli sariturniiril osalejad rõõmustada, sest mängupäev peeti vastvalminud puitpõrandal.


Spordihoone juhataja Arne Miilen meenutas, et täpselt kümme aastat on möödunud ajast, kui võimla avati. Spordisaali kasutama asudes selgus paraku õige pea, et selle põrandakate ei sobi mitme spordiala harrastajatele. Et betooni peal oli vaid õhuke linoleum, tuli võrk- ja korvpalluritel pärast mängu jalavalu kannatada.



Suure-Jaani valla spordi- ja noorsootöö nõuniku Mati Adamsoni sõnutsi asendati 2006. aastal väikeses saalis senine põrandakate laminaatparketiga, et seda saaksid kasutada ka kultuuritegijad.



Nüüd rekonstrueeriti suure saali 778 ruutmeetri suurune põrand. Spetsiaalsetele kummipatjadele pandi aluspuud, nende peale vineer ning katteks Kanada vahtrast massiivparkett.



Sportijate füüsist säästva puitkatte paigaldamiseks kulus 662 000 krooni ning see summa tuli Suure-Jaani valla eelarvest. Töö tegid osaühingu Stigmar mehed.



«Paranenud tingimused rõõmustavad kindlasti 116 Sürgavere lasteaia-põhikooli last, kes võimlat iga päev kasutavad,» lausus Mati Adamson. «Uuele põrandale on sportima oodatud aga kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles