Tudeng võistleb superstaari tiitli nimel edasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Arrak
Anne Arrak Foto: TV3

TV 3 teatel pole «Eesti otsib superstaari» eileõhtuse saate lõpul aset leidnud vaatajahääletuse tulemused pole EMT probleemide tõttu täielikud ning vältimaks kahtlusi tulemuste õigsuses otsustas telekanal, et avafinaalist välja langenud Viljandi kultuuriakadeemia tudeng Anne Arrak jätkab saates.


Eile õhtul ei töötanud EMT võrgus «Eesti otsib superstaari» hääletusnumbrid, sest EMT töötaja oli valesti sisestatud kuupäevad, mil numbrid pidanuks avatud olema. See, et SMS-i saatmise numbrid olid avatud EMT võrgus ning EMT kliendid said sõnumeid saata, ning paljudes kodudes olemas olev lauatelefonilt helistamise võimalus andsid enamikule soovijatest siiski võimaluse oma hääl anda.

EMT palub vabandust helistada püüdnud klientidelt, saate korraldajatelt ja saates osalejatelt ning teeb kõik, et selliseid vigu edaspidi välistada.

«TV 3 otsustas, et Anne Arraku jätkamine on õiglane, sest finalistide vahel käib väga pingeline rebimine ja iga televaataja hääl on otsustava väärtusega,» ütles TV 3 programmijuht Leho Verk. Tema sõnul langeb eeloleva pühapäeva teises finaalsaates välja kaks vähem hääli saanud osalejat.

Annele tekitatud moraalsete üleelamiste eest kingib EMT lauljannale sülearvuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles