Keskerakond soovib rannahoonet ja köisraudteed

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna logo
Keskerakonna logo Foto: Keskerakond
Ehitame Viljandi järve äärde rannahoone!

Keskerakondlased on pööranud oma programmis suurt tähelepanu teedele ja tänavatele, muu hulgas on kavas ehitada rattateid. «Tänavad ja teed on linna tuiksooned,» põhjendas säärast valikut partei esindaja Helmut Hallemaa.

Keskerakondlaste plaanitav rannahoone ei tuleks suur: Hallemaa sõnul peaksid sinna mahtuma paadilaenutus, WC-d ja duširuumid. Selle majakese ehitamine tuleb Hallemaa arvates linnal endal ette võtta, sest ettevõtlusvõimalusi see ei paku.

Rannahoone võiks tulla praeguse korvpalliväljaku lähedale. Praegu loodab linnavalitsus leida ettevõtjat, kes ehitaks samasse kanti puhkemaja, mis oleks mõeldud peamiselt sportlastele.

Astume sammud XXI sajandi Viljandi paadimehe köisraudtee väljaehitamiseks üle Viljandi järve!

Hiljuti teatas muinsuskaitsja Anne Kivi «Sakala» vahendusel, et köisraudteed üle järve ei tule. Keskerakondlased sellest ei kohkunud.

Säärane mõte jõudis «Sakala» veergudele mõni aasta tagasi linnapea Kalle Jentsi suu läbi. Nüüd on asunud seda edasi arendama keskerakondlased, nimetades köisraudteed XXI sajandi Viljandi paadimeheks.

Kust raudtee alata ja kus lõppeda võiks, ei osanud Helmut Hallemaa öelda. «See peaks algama kohast, kuhu saab bussiga ligi,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles