Kristlik Demokraat räägib süütult abiellumisest

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu
Enam tähelepanu tütarlaste esteetilisele ja kõlbelisele kasvatusele! Liikumine «Meie abiellume süütuna!».

Kristlike demokraatide platvormis on tähtsal kohal karskuse ja kasinuse teema.

Nimekirja ainsa liikme Valentine Alvre arvates peaks volikogu piirkonna juhina olema suunanäitaja. «Volikogu teeb palju otsuseid, mis puudutavad rahajagamist, aga rohkem tuleks tegelda kõlblusteemaga,» leidis ta.

Süütuna abiellumise mõtet tuleks volikogul Alvre sõnul selgitama hakata koolides. Näiteks tõi ta «Suitsuprii klassi» võistluse, millega püütakse lapsi sigarettidest eemal hoida. Kui propageerida noorte seas mõtet, et esimest korda suudeldakse altari ees, poleks meil Alvre meelest paljusid muresid ega haigusi.

Oma suureks eeskujuks selle teemaga tegelemisel peab Valentine Alvre USA-d, kus süütuna abiellumise ideega on liitunud kümned tuhanded noored. «Nad on otsustanud seda teha enda ja oma pereliikmete huvides,» nentis ta.

Luua elanikele võimalus oma aiasaadusi töödelda, näiteks mahla pressida!

«Sakala» hinnangul uudse ideena käis Valentine Alvre välja, et ettevõtjale, kes tahaks abistada aiaomanikke, peaks pakkuma soodsaid võimalusi.

«Sel aastal on suur õunasaak ja paljud on kurtnud, et pole kohta, kus mahla teha,» rääkis ta. Lisaks pole tema arvates võimalik leida oskajat inimest, kes aitaks viljapuude võra kujundada või muru niita.

«Tuleks otsida ettevõtja, kes tahaks selliste asjadega tegelda,» lausus Alvre.
Volikogu roll võiks tema meelest olla linnavara kas või tasuta rendileandmises ning selle vara all pidas ta silmas mõnda territooriumi või maja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles