Reformierakond tahab tunnelit ja uhket randa

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakond
Reformierakond Foto: www.reform.ee
Ühendame Valuoja oru ja Paala järve terviserajad tunneliga!

Viljandis praegu võimul olev ja nendele valimistele suurima nimekirjaga vastu astuv erakond on oma lubadused koondanud blogisse. Enamik neist on seotud mingi maja või tänava valmisehitamise või remontimisega.

Valuoja oru ja Paala järve terviseradade tunneliga ühendamine on linnapeakandidaat Kalle Jentsi sõnul juba töös. «Oleme sees ühes projektis ning projekteerimise raha on meil juba peaaegu olemas,» lausus ta.

Tunneli ehituseks läheks Jentsi arvates vaja umbes miljon krooni. Kas nelja aasta pärast on valmis ka see tunnel, mille kaudu pääseks autoteed ületamata Valuoja orust Ugala juurde, ei julgenud Jents lubada.

Viljandi järv peab olema linna visiitkaart!

Ranna korrastamine seisab kõigi linnavolikokku pürgivate parteide lubadustes, kuid Reformierakonna puhul tõmbab tähelepanu tema blogis olev pilt, millel Viljandi järve rand on justkui Kariibi mere suvituskoht.

«See pilt pole mingi arhitekti idee, vaid ühe arvutidisaineri ettekujutus,» selgitas Kalle Jents ega andnud lubadust, et rand nelja aasta pärast just niisugune välja näeb.

Uhke liivaranna pilt tundub kummaline ka seetõttu, et alles hiljuti kuulutas linna­valitsus, et liiva hakatakse rannas asendama muruga. Jentsi väitel on nüüdseks leitud lahendus, kuidas juhtida järve äärde voolavad vihmaveejoad nii, et need endaga rannaliiva kaasa ei viiks. Seega on võimalik, et liiv tuleb randa tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles