Elevandid kutsuvad noori keskusesse

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elari Ennok teibib pappkastidest kokku elevandi keha, mis loodetavasti leiab peatselt koha Uku keskuse õunaaias. Tagaplaanil valmivad vandid paigutatakse koolidesse.
Elari Ennok teibib pappkastidest kokku elevandi keha, mis loodetavasti leiab peatselt koha Uku keskuse õunaaias. Tagaplaanil valmivad vandid paigutatakse koolidesse. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Mis elevant? Mida me talle söötma peame?» kirjeldas Sakala keskuse noorsootöötaja Kat­rin Kangus koolide reaktsiooni ettepanekule võtta oma hoonesse elevandid.

Tegemist pole siiski päris londilistega, vaid nende papist ja puidust koopiatega, mis kuulutavad lennukitehase noortekeskuse avamist.

Sakala keskuse noorsootöö projektijuht Elari Ennok rääkis eile lõuna ajal, et esialgse plaani kohaselt peaks valmima viis poolteise meetri kõrgust elevanti, kõik kokku pandud kaubanduskeskustest hangitud pappkastidest ning käsitöökoja rõuguredelitest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles