Viljandis avatakse Raua tänav

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raua tänava ehitamine Paala teest Pärnu maanteeni läks maksma 6,2 miljonit krooni.
Raua tänava ehitamine Paala teest Pärnu maanteeni läks maksma 6,2 miljonit krooni. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolmapäeval kell 12 avatakse Viljandis tõukefondide abiga valmisehitatud Raua tänav.


Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest rahastatud projekti «Kantreküla tööstuspiirkonna arendamine» käigus valmis 1510 meetrit tänavat, rajati tänavavalgustus, sademeveesüsteem ja kaks bussipeatust, paigaldati liikluskorraldusmärgid ja tehti haljastus.

Viljandi abilinnapea Rein Triisa sõnul parandab väljaehitatud tänavalõik tunduvalt piirkonna ettevõtluskeskkonda ning loob Kantrekülas tegutsevatele tootmis- ja kaubandusettevõtetele paremad transpordi- ja logistikavõimalused.

Raua tänava ehitamine Paala teest Pärnu maanteeni läks maksma 6,2 miljonit krooni, millest Euroopa Liidu tõukefondide toetus on 4 877 119 krooni.

Raua tänava projekteeris osaühing Tinter-Projekt. Raua tänava ehitasid kaks aktsiaseltsi: tänavalõigu Paala teest Raua tänav 7 hooneni TREF ja sealt edasi Pärnu maanteeni Talter.

Tänav avatakse Raua tänav 7 hoone juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles