STV kliendid jäid sideta

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Uudisteagentuuri BNS teatel jäid kümned tuhanded telekommunikatsioonifirma STV kliendid kõikjal Eestis täna interneti, televisiooni ja telefonisideta.

STV teatel on interneti, televisiooni ja telefoniteenuste kasutamine häiritud Viljandis, Narvas, Jõgeval, Sillamäel, Tartus, Tamsalus, Rakveres ja Tapal. Ettevõttel on neis piirkondades kokku umbes 20 000 klienti.

STV tehniline direktor Aleksander Kaasik ütles BNS-ile, et sidekatkestus tekkis Eesti Raudtee valguskaabli lõhkumise tõttu.

«Tegemist on kaabliga, mida meie firma Eesti Raudteelt rendib. Kaabel kulgeb Tallinnast Tapani ja sealt edasi Narva ja Tartu suunas. Meieni jõudnud informatsiooni kohaselt lõhuti kaabel kella 11 paiku ning see juhtus Harjumaal Lagedi piirkonnas. STV ei saa rikke kõrvaldamiseks midagi teha ning me peame ootama, kuni Eesti Raudtee kaabli parandab,» rääkis Kaasik.

STV loodab klientidele side taastada teisipäeva õhtul kella 16-ks.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles