Mustlas avati spordi- ja mänguväljak

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastne mänguväljak
Vastne mänguväljak Foto: Elmo Riig / Sakala

Tarvastu vallavalitsus avas neljapäeval Mustlas Tähe ja Harju tänava piirkonnas lastele ja noortele mõeldud spordi- ja mänguväljaku.


Rajatis koosneb kahest osast: väiksematele on mänguväljak, kus saab kiikuda, turnida ja ronida, ning suurematele võrk- ja korvpalliplats. Soovija saab pinkidel jalgu puhata ja sõiduki rattahoidjasse panna. Muruplatside vahel kulgeb kividest kõnnitee ning öösel heidavad sinna valgust tänavalaternad. Mängu saab jälgida teisaldatavatelt pinkidelt.

Mängu- ja spordiväljaku rajamine läks maksma veidi üle miljoni krooni. Kavandatust tuli nii mõndagi teha teistmoodi, sest lohk on üsna soine ja sinna tuli paigaldada drenaaž. Ehitas aktsiaselts Tarvest.

Mõned ümbruskonna kortemajade elanikud olid rajatise vastu, sest nad kartsid, et väljakult kostev kära hakkab nende igapäevaelu häirima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles