Noortekeskused saavad tuge

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval kell 15 on kõik veemajanduskava eelnõust huvitatud inimesi oodatud maavalitsuse saali, kus arutatakse võimalusi, kuidas tagada 2015. aastaks kõikjal Eestis pinna- ja põhjavee hea seisund.
Teisipäeval kell 15 on kõik veemajanduskava eelnõust huvitatud inimesi oodatud maavalitsuse saali, kus arutatakse võimalusi, kuidas tagada 2015. aastaks kõikjal Eestis pinna- ja põhjavee hea seisund. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maavalitsus kuulutas välja võistluse Viljandimaa noortekeskustes korraldatavatele projektidele toetuse jagamiseks. Selle eesmärk on aktiviseerida noorsootööd ja noorte omaalgatust avatud noortekeskuste projektide toetamise kaudu.


Maavalitsuse noorsoo peaspetsialist ja alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi ütles, et sel aastal eelistatakse projekte, mille on loonud noored ja mis on kasulikud noortele endile, aitavad neil kohalikus otsustusprotsessis kaasa rääkida ning muudavad kodukandis elamise mõnusamaks.



Võistluse eesmärk on ärgitada noori välja pakkuma ja vormistama projektitaotluse ideid, mille elluviimine võimaldab neil endil kohalikku noorsootööd meelepärasemaks kujundada.



Avatud noortekeskuste projektikomisjon väärtustab eelkõige neid projekte, mis keskenduvad pigem noorte ise- ja ühistegemisele kui asjade soetamisele.



Toetust saavad taotleda avatud noortekeskused või nende struktuuriüksused, mis kasutavad avatud noorsootöö meetodit. Esitatava projekti toetuse ülempiir on 20 000 krooni.



Projekt tuleb Viljandi maavalitsusele esitada 19. oktoobriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles