Viljandi pani hooldekodu maja müüki

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üsna pea tühjaks jääv hooldekodu hoone Mäe tänaval maksab 990 000 krooni.
Üsna pea tühjaks jääv hooldekodu hoone Mäe tänaval maksab 990 000 krooni. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi volikogu saatis ligi miljoni krooni eest müüki Mäe tänaval asuva hooldekodu maja, mis vajab korralikku remonti.


Et linn on koos kahe vallaga asunud hooldekoduks korrastama Viiratsis asuvat endist lastekodu hoonet, pole linnal uuest aastast Mäe tänava hoonet enam vaja.

1695 ruutmeetri suurune kinnistu on müügis 990 000 krooni eest. Mäe tänav 4 asuv hoone on volikogule esitatud materjalide järgi halvas seisus ja vajab suuri investeeringuid.

Lisaks saatis volikogu müüki Rohelise tänava ääres asuva 8260-ruutmeetrise kinnistu, mille müügiga loodetakse saada 800 000 krooni. Volikogu otsuse kohaselt ei seata sellele kinnistule mitte hoonestusõigust, vaid krunt müüakse kohe soovijale.

Linnavalitsuse lisatud seletuskirjas pole praegust majanduslikku situatsiooni arvestades otstarbekas pakkumisi kindlate ehitustähtaegadega siduda. Seepärast on krunt ametnike hinnangul otstarbekas võõrandada, mitte koormata hoonestusõigusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles