Mittetulundusühinguid saab esitada tunnustamiseks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi maavalitsus koostöös Viljandimaa arenduskeskuse ja Kodukant Viljandimaaga soovib tunnustada silmapaistvamaid Viljandimaa mittetulundusühinguid. 


Konkursile võib esitada Viljandimaa piires asuvaid mittetulundusühinguid ja seltsinguid, kes 2008. aastal andsid panuse maakonna eri piirkondade edendamisse või lõid kaasa piirkondade arendamisel tervikuna. Esitatud kandideerivad tiitlile Viljandimaa kodanikeühendus 2009.

Arvesse võetakse kirjalikke ettepanekuid, milles on mittetulundusühingu nimi ja kontaktandmed ning esitamise põhjendus, näiteks kohaliku ajaloo ja traditsioonide hoidmine, sündmuste korraldamine, panus kohaliku piirkonna edendamisse ja arendamisse ning muud positiivselt silma paistnud saavutused.

Tunnustada soovitakse ka üht Viljandimaa linna- või vallavalitsust, kes on mittetulundusühinguid toetanud. Selleks oodatakse mittetulundusühingutelt linna- või vallavalitsuste kohta ettepanekuid ja põhjendust, millisel viisil on omavalitsus mittetulundusühingut aidanud.

Kõik ettepanekud on oodatud kirjalikus vormis 20. augustini posti teel või käsipostiga aadressil Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi või e-postiaadressil jane.lumiste@viljandimaa.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles