Repliik: Indrek Meelak eksib

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Suurmägi
Marko Suurmägi Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänases kirjutises väidab Tarvastu volikogu liige Indrek Meelak, et «Sakala» on järjekindlalt keeldunud vallavanem Alar Karu vastu esitatud umbusaldusavalduse selgituskirja avaldamast. Meelak eksib seda väites, sest enne volikogu istungit ei palunud keegi ajalehel seda avaldada.


Eelmisel neljapäeval oli mul toonase volikogu esimehe Mairot Paksiga lühike vestlus, mille järel saatis ta mulle e-kirjaga umbusaldusavalduse teksti ja revisjonikomisjoni istungi protokolli. Neid küsisin selleks, et teada saada, mida Karule ette heidetakse. Kõik süüdistused on uudises ka välja toodud.

Avalduse teksti algsel kujul avaldada polnud võimalik juba ainuüksi seetõttu, et umbusaldusavalduse esitajaid polnud seal nimetatud. Arvamusküljel publitseerib «Sakala» aga ainult kirjatöid, mille autor on toimetusele teada.

Umbusaldusavaldust tagantjärele lehte panna, nagu soovis Indrek Meelak, polnud toimetuse meelest otstarbekas ning pakkusime talle hoopis võimalust selgitada täpsemalt kõiki tagamaid ja vallajuhi vahetamise järel tekkinud olukorda.

Meelak kasutab nimetatud selgituskirja oma tänases arvamusloos peaaegu sajaprotsendiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles