Teine «Lõunalaius» tuleb täna eetrisse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasele «Lõunalaiuse» saatele paneb punkti külaskäik Kõpu vallas taastatavasse mõisahoonesse.
Tänasele «Lõunalaiuse» saatele paneb punkti külaskäik Kõpu vallas taastatavasse mõisahoonesse. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Täna kell 20.45 jõuab kanali TV 14 vahendusel ekraanile uue saatesarja «Lõunalaius»  teine osa.

Lõunalaiuse teine saade osaleb pärandkultuuriobjektide kaardistamisel Kolga-Jaani valla metsades, teeb põgusa tagasivaate Viljandi vanamuusika festivali lõpetanud suurejoonelisele noorteetendusele ning «Viljandi paadimehe» sõuderegatile.

Tänasele saatele paneb punkti külaskäik Kõpu vallas taastatavasse mõisahoonesse.

Ülevaadet Viljandi vaatamisväärsustest ja nendega seonduvatest linnalegendidest pakub ajaloohuvilise Heiki Raudla juhitud rubriik «Lõunamaius».

Pea pool tundi vältav saade käsitleb Viljandimaa suvetegevusi ja igapäevaelu. Samuti pakutakse kokkuvõtet nädala jooksul maakonnas toimunud spordisündmustest ja muudest ettevõtmistest. Saate autor ja tootja on Imre Annus, produtsent Jörgen Kochberg.

Koostöös Viljandimaa Omavalitsuste Liiduga valminud teleajakiri jõuab TV 14 eetrisse igal teisipäeval, kordus on kolmapäeval ja pühapäeval.

Esmaspäeviti on TV 14 eetris «Pealinnapilt», mille autor on Mati Kirotar. Saatesarjaga «Maaelu» populaarseks saanud Kirotar leiab Tallinnast sündmusi ja persoone, mis suures meedias eriti pilti ei pääse.

Kolmapäeviti saab vaadata saadet Tartust - «Heade mõtete linn», mida teeb Revo Raudjärv. Saade tõestab edukalt, et Tartus toimub kogu aeg midagi põnevat ja huvitavat.

TV 14-l on plaanis ka saated «Idapikkus», mis hakkab kajastama elu Ida-Virumaal ning «Elu läänes», kus võetakse vaatluse alla sündmused saartel ja Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles