Esmapilgul üksluine töö nõuab täpsust ja kiiret reageerimist

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Jänese ütlemist mööda nõuavad laadimiskava ja saatedokumentide vormistamine ning koormate planeerimine suurt täpsust, et nii raamatupidamises kui laos kõik klapiks.
Kersti Jänese ütlemist mööda nõuavad laadimiskava ja saatedokumentide vormistamine ning koormate planeerimine suurt täpsust, et nii raamatupidamises kui laos kõik klapiks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mööblilao juhataja Kersti Jänes jõuab hommikul oma laua taha poole üheksa paiku. Ta sõidab Pärsti vallas Mustivere külas asuvasse Novaterra Trade'i lattu Tõrvast. «Sõidule kulub kolmveerand tundi ja ega siit õhtul viiest veel minema saa.»

Laojuhataja ametit on Jänes pidanud kaks aastat. «Mul on õnne olnud. Peaaegu kõikidele kohtadele on mind kutsutud,» ütleb ta rõõmsalt ja lisab, et ei kujutanud enne Novaterrasse tööleasumist iga päev Tõrvast Viljandisse sõitmist ette.

Peab tahtma

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles