Repliik: Veidi on aega veel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raba
Rannar Raba Foto: Elmo Riig / Sakala

«Putin lendas kureparve eesotsas», «Putin püüdis 21-kilose haugi», «Putin muutis metsikud karud taltsaks», «Putin sukeldus Soome lahe põhja», «Putin leidis imekombel kaks haruldast amforat», «Putin juhtis kustutuslennuki üle metsatulekahju». Need on vaid üksikud viimasel paaril aastal rubriigis «Tegus supermees hoiab tüüri» ilmunud pealkirjadest.

Selge pilt: poliitik peab olema inimene, aga veel parem, kui ta on üliinimene. Seda on Kremli mainekujundajad ammu mõistnud. Nii võib loota, et äsjane teade sellest, kuidas idanaabrite riigipea leidis lääne imperialistide taltsutamise kõrvalt vaba momendi hülge kätlemiseks, saab peagi vahva jätku.

Mida on eestlastel vastu panna? «Savisaare tasuta till Lasnamäe turul käijaid ei erutanud», «Ansip sõitis rattaga Tallinnast Tartusse», «Evelin Ilves hakkab arstikutset taastama». Mage.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles