Pilistveres töötavad välismaa talgulised

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviaia ehitamine ümber vana pastoraadi oli märgilise tähendusega. Hermann Kalmus rääkis naljaga pooleks, et ka sadade aastate pärast saavad praeguste noorte talguliste järeltulijad õhata: «Siin ladus kiviaeda minu esivanem!» Fotol juhendab Arvo Saad hispaanlast Rafael Caulin Atienzari (punases).
Kiviaia ehitamine ümber vana pastoraadi oli märgilise tähendusega. Hermann Kalmus rääkis naljaga pooleks, et ka sadade aastate pärast saavad praeguste noorte talguliste järeltulijad õhata: «Siin ladus kiviaeda minu esivanem!» Fotol juhendab Arvo Saad hispaanlast Rafael Caulin Atienzari (punases). Foto: Pilistvere kogudus

Praegu askeldab Pilistveres 14 välismaalt tulnud talgulist, aga möödunud nädalal oli seal ehitus- ja koristustöödega ametis lausa 23 noort.

Pilistvere koguduse vaimulik, laagriliste talgujuht Hermann Kalmus rääkis, et küla on

liitunud organisatsiooniga EstYes, millel on harusid mitmel pool maailmas, ja just selle võrgustiku kaudu rahvusvaheline talgulaager Pilistverre jõudiski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles