Linn tahab meelitada koolimajja 130 töökohaga kohturegistrit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justiitsminister Hanno Pevkur käis eile oma silmaga hindamas Paalalinna kooli endise õppehoone sobivust kohtute registrikeskuseks.
Justiitsminister Hanno Pevkur käis eile oma silmaga hindamas Paalalinna kooli endise õppehoone sobivust kohtute registrikeskuseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile käisid müügis olevat Viljandi Paalalinna kooli väikest maja kiikamas justiitsministeeriumi ametnikud, sest küpsemas on plaan luua suur kohturegister ning selle asukohana on kaalutud Viljandit.

Suur-Kaare tänav 33 asuvat hoonet oma pilguga mõõtmas käinud justiitsministri Hanno Pevkuri sõnul oli see registrikeskusele täpselt sama sobilik kui kõik teised ehitised, mida Riigi Kinnisvara aktsiaselts on vaadanud. Minister leidis, et hoone kasuks räägib see, et seda on hea ümber ehitada.

«Rääkisime linnapeaga ka, et kui meil peaks poole aasta pärast olema selle maja vastu suurem huvi, peaks linn leidma siia täiendava rakenduse. Siin on ligi 3000 ruutmeetrit, millest meil oleks tarvis kaht kolmandikku,» rääkis Pevkur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles