Linnupäästjad tegutsevad aegamisi looduse rütmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räsitud ning ühele jalale toetuv toonekurg otsustas oma pessa taastuma lennata ning polnud nõus keskkonnaameti spetsialistiga kaasa minema.
Räsitud ning ühele jalale toetuv toonekurg otsustas oma pessa taastuma lennata ning polnud nõus keskkonnaameti spetsialistiga kaasa minema. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeva ennelõunal lebas vigastatud kurepoeg Tarvastu vallas Mustlas Välja tänaval, ent mureliku pealtnägija appikutsele reageeriti alles pärast korduvat helistamist ja mitu päeva hiljem.

Nädalavahetusel helistas Rein Talur keskkonnainspektsiooni infotelefonile 1313, et teatada noorest valge-toonekurest, kelle üks jalg oli tema hinnangul puusaliigesest murtud. Taluri sõnul öeldi talle, et kuuldu võetakse teadmiseks ning võiks oodata, mis edasi saab.

Keskkonnainspektsiooni ametlik versioon ütleb, et teade edastati keskkonnaameti tehnikule ja märgiti lisaks, et nädalavahetustel too ei tööta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles