Riigigümnaasiumi juurde tulevad ülekäigurajad

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla (vasakul) näitab, kuhu tuleb Leola tänaval ülekäigurada.
Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla (vasakul) näitab, kuhu tuleb Leola tänaval ülekäigurada. Foto: Elmo Riig

Et septembris algab Viljandi gümnaasiumis õppetöö ning piirkonnas liigub tavapärasest rohkem inimesi, otsustas linnavalitsus, et nii Leola kui Vaksali tänavale joonistatakse maha ülekäigurada.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla sõnutsi jääb Leola ja Vaksali ristmiku senine liikluskorraldus kehtima ning teele joonistatakse ainult ülekäigurajad ja rajatakse ohutussaar. «Üks ülekäigurada tuleb Leola tänava nurka ning teine gümnaasiumi juurde,» teatas Maidla. Tööd teeb osaühing Citymark ning tõenäoliselt peaks see valmis saama enne õppeaasta algust.

Küsimusele, kuidas on lood ristmiku ohutusega, lausus majandusameti juhataja, et ülekäigud peaksid tegema ohutumaks terve ristmiku. «Seni seal väga palju õnnetusi juhtunud ei ole, talvel libedaga on küll Leola tänavalt Vaksali tänavale välja libisetud,» rääkis ta. «Ülekäigurada peaks ettevaatlikkust suurendama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles