Janno Ligur üritab kanda kinnitada Euroopa sarjas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Liguri selle hooaja säravaim saavutus pärineb kahe nädala tagant, kui ta teenis Leedus peetud NEZ-sarja etapil teise koha.
Janno Liguri selle hooaja säravaim saavutus pärineb kahe nädala tagant, kui ta teenis Leedus peetud NEZ-sarja etapil teise koha. Foto: Fotovaldas.com

Valitsev Super 1600 klassi Eesti rallikrossi meister Janno Ligur tunnistas oma võistlushooaja saavutuslikus mõttes juba praegu ebaõnnestunuks, ehkki võistlusaasta on alles poole peal.

Eelmisel aastal senise Nõukogude päritolu võistlusauto Škoda Fabiaga asendanud ning tänavu varasemast enam rahvusvahelistel võistlustel osalenud meeskonna Ligur Racing sõitja Janno Liguri sõnul on  neid sellel hooajal kimbutanud ebaõnn, eeskätt tehnilistest põhjustest tulenenud katkestamiste tõttu.

16-aastane autosportlane nimetas aastat küll luhtunuks, ent pole ometi käega löönud, vaid jätkab nii koduses sarjas kui rahvusvahelises konkurentsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles