Muusikavideo näitab toredaid noori inimesi ja ilusat Viljandit

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Curly Strings esimene video valmis Balti filmi- ja meediakooli tudengite tööna.
Ansambli Curly Strings esimene video valmis Balti filmi- ja meediakooli tudengite tööna. Foto: Repro

Balti filmi- ja meediakooli tudengid said äsja valmis ansambli Curly Strings loo «Maailm heliseb» video, mis põhineb lõbusatel noortel inimestel ning eriliselt kaunitel Viljandi vaadetel.

Juunis toimunud võtete aegu märkis klipi režissöör Heli Luik, et Viljandi valiti võttepaigaks eeskätt seepärast, et see linn on visuaalselt peaaegu kasutamata. «Siin on palju omanäolisi ja huvitavaid majafassaade ning ilusaid vaateid, mida lihtsalt peab näitama,» rääkis ta. Ühtlasi mängis asukohavalikul rolli tõik, et nii tema kui bändi liikmed on Viljandist pärit või siin õppinud ja töötanud.

Ansambel Curly Strings, kuhu kuuluvad tuntud noored pärimusmuusikud Eeva ja Villu Talsi, Jalmar Vabarna ning Taavet Niller, on tegutsenud umbes aasta. Selle esiksingel «Üle ilma» on pälvinud tähelepanu näiteks Elmari raadio edetabelis. «Maailm heliseb» on bändi teine singel, kuid esimene, millele loodi professionaalne muusikavideo.

Vaata video oma silmaga üle!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles