Õpetaja teab, kuidas karud tantsima panna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsujuht Maie Roosimaa pani selga oma uued, Viljandi rahvarõivad, näidates, kui ilusad need on, ning kinnitades, et rõõm on nende saamise raskustest suurem.
Tantsujuht Maie Roosimaa pani selga oma uued, Viljandi rahvarõivad, näidates, kui ilusad need on, ning kinnitades, et rõõm on nende saamise raskustest suurem. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tänavu möödub viiskümmend aastat päevast, mil ,Maie Roosimaa läks Põltsamaa keskkooli üheksanda klassi õpilasena tütarlaste tantsurühma. Mõne aasta pärast seda hakkas ta juba teisi tantsitama.


Praeguseks on Maie Roosimaal täitunud ka teisi ümmargusi tähtpäevi, näiteks naiste tantsurühma Leola kolmekümnes aastapäev.

Jakobsoni gümnaasiumi õpetaja Age Usin ütleb: «Kolmkümmend aastat on Leolat sidunud võrratu juhendaja Maie Roosimaa ja Karja rahvarõivad.» Tema ja Hilje Nurmsalu on selles rühmas tantsinud üheksateist aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles