Lahkuva piirkonnakonstaabli ametikoht jääbki tühjaks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisest reedest riputab senine Pärsti, Kõpu ja Paistu valla piirkonnakonstaabel Andres Pihlak töövormi kappi ja otsib paremat sissetulekut erasektorist. Edaspidi tagavad nendes kolmes vallas korrakaitse teiste piirkondade konstaablid.
Järgmisest reedest riputab senine Pärsti, Kõpu ja Paistu valla piirkonnakonstaabel Andres Pihlak töövormi kappi ja otsib paremat sissetulekut erasektorist. Edaspidi tagavad nendes kolmes vallas korrakaitse teiste piirkondade konstaablid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sel nädalal teatas Paistu, Kõpu ja Pärsti valla piirkonnakonstaabel Andres Pihlak, et lahkub omal soovil töölt. Asendajat talle enam ei otsita, sest selle ametikoha perspektiiv on väike.

Järgmisel reedel Viljandi politseijaoskonnas paiknevast kabinetist lahkuv Andres Pihlak rääkis, et armastatud töökohast ajendas teda loobuma soov parandada perekonna elujärge. Tema sõnul ei ole lõpmatuseni võimalik missioonitundest tööd teha ning juba ülejärgmisel nädalal proovib ta kätt uuel ja tasuvamal ametikohal. Esialgse plaani kohaselt saab senisest korrakaitsjast autojuht.

Ei suuda erasektoriga konkureerida

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles