Kauba tänavale autoga ei pääse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali ajal ei ole autojuhtidel võimalik muuseumi hoovis korraldatavate kontsertide tõttu mööda Kauba tänavat sõita, liikuda tuleb hoopis Väike-Turu tänavat pidi.
Festivali ajal ei ole autojuhtidel võimalik muuseumi hoovis korraldatavate kontsertide tõttu mööda Kauba tänavat sõita, liikuda tuleb hoopis Väike-Turu tänavat pidi. Foto: Kenno Soo

Alates neljapäeva pärastlõunast on paaril Viljandi kesklinna tänaval liiklus ümber korraldatud.

Kui muidu on autod vanalinna sõitnud mööda Kauba tänavat ja sealt välja Väike-Turu tänavat pidi, siis nüüd on Kauba tänav suletud ning Väike-Turul liiklus teistpidi pööratud. Autoga ei pääse ka Lossi tänava lõigule, mis jääb Väike-Turu ja Kauba tänava vahele.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhi Reevo Maidla sõnul korraldati liiklus ümber selleks, et autosid oleks kesklinnas vähem ning nii jalakäijatel kui juhtidel oleks folgipeo ajal turvalisem liigelda. Ta lisas siiski, et täpsema kommentaari saamiseks tuleb rääkida festivali korraldajatega.

Festivali pressipealik Erkki Pruul selgitas, et autode voog suunati ümber ennekõike seetõttu, et muuseumi hoovist on saanud kontserdipaik. «Tänavaäärse sissekäigu juures müüakse pileteid ning enne kontsertide algust koguneb sinna rahvamass, keda autoliiklus ohustaks,» rääkis Pruul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles