Maanteeameti avas lehe liiklusteooriaeksami harjutamiseks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.mnt.ee

23. juulist on maanteeameti kodulehel avatud uus liiklusteooriaeksami keskkond, mis pakub huvilistele võimalust tutvuda liiklusteooriaeksami programmiga ja lahendada selleks päris liiklusteooriaeksamiga sarnast proovieksamit.

Lisaks liiklusteadmiste kontrollimisele annab proovieksami lahendamine ehtsa liiklusteooriaeksami lahendamise kogemuse ning teadmise, kuidas näeb välja liiklusteooriaeksami keskkond ning millised on liiklusteooriatesti lahendamise üldpõhimõtted. Esialgu saab proovieksamit lahendada eesti ja vene keeles, hiljem lisandub inglise keel.

B-kategooria juhile ettenähtud proovieksamil olevad liiklustestid ei ole mõeldud liiklusteooria õppimiseks, vaid selleks, et tutvustada maanteeametis kasutusel oleva liiklusteooriaeksami keskkonda ning kontrollida oma teadmisi. Küsimuste vastusevariante ei ole mõttekas pähe õppida, seda enam et proovieksamil kasutusel olevad küsimused võivad erineda päris liiklusteooriaeksami küsimustest.

Samas ei ole proovieksam mõeldud ainult juhtimisõiguse taotlejatele, vaid kõigile, kes soovivad oma liiklusteadmisi kontrollida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles