Abja-Paluoja valis pealinna logo

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja Kultuuriseppade eestvõttel viid paar aastat tagasi läbi Mulgimaa pealinna logo konkurss. Fotol kultuuriseppade esindaja Lauri Sepp.
Abja Kultuuriseppade eestvõttel viid paar aastat tagasi läbi Mulgimaa pealinna logo konkurss. Fotol kultuuriseppade esindaja Lauri Sepp. Foto: Elmo Riig / Sakala

Abja valla rahvas ning mittetulundusühingu Abja Kultuurisepad koostatud žürii tunnistas Mulgimaa pealinna logo konkursi võitjaks kavandi, mille on kujundanud kunstnik Marge Viirg.

Abja Kultuuriseppade esindaja Lauri Sepa selgitust mööda tõi võidu kavandi lihtsus. Samas rõhutas Sepp, et tegu pole logo lõppvariandiga. «Seda on vaja veel pisut täiendada. Praegune variant on toorik,» lausus ta.

Konkursile esitas 16 osalejat 25 tööd. Kõik soovijad said oma lemmiku poolt hääletada kas Abja-Paluoja kultuurimajas või Facebooki lehel. Facebookis kogus kõige rohkem hääli üks teine töö, kuid võitja valikul sai määravaks žürii otsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles