Lätis head kiirust näidanud Janno Ligur pidi finaali katkestama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur
Janno Ligur Foto: Fotovaldas.com

Nädalavahetusel, mil Võrumaal Missos sõideti Eesti rallikrossi meistrivõistluste etapp, osales Super 1600 klassi valitsev Eesti meister Janno Ligur Põhja-Euroopa sarja etapil, mis sõideti Lätis Bauskas.

Suurepärast kiirust näidanud Karksi valla autosportlane pääses Bauskas finaalsõidule healt positsioonilt, kuid pidi sõidu tehniliste viperuste tõttu katkestama ning see andis talle etapi seitsmenda koha, vahendas Eesti autospordi liidu koduleht.

Pärast eelsõite oli Super1600 klassi Škoda Fabial sõitev Janno Ligur neljandal kohal, kusjuures eelsõitude aegade võrdluses oli ta kolmas. Konkurentsitult kiireim mees oli taas Läti rallikrossi superstaar Reinis Nitišs.

Finaal algas Ligurile hästi: pärast jokker-ringi oli ta kolmas, tema ees oli kaks sõitjat, kellel oli kohustuslikul jokkeril veel käimata. Kahjuks jäi põnev lõpplahendus tol hetkel liidrikohal olnud Reiniss Nitišsi ja Liguri vahel nägemata, sest Viljandimaa mees pidi viiendal ringil Škoda pooltelje purunemise tõttu katkestama.

Nitišs võitis sõidu, Ernestas Staponkus Leedust oli teine ja Kasparas Navickas Leedust kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles