Viljandimaa heitjad olid Tallinnas hoos

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Leppik pütitas tallinnas suurepärase isikliku rekordi.
Erki Leppik pütitas tallinnas suurepärase isikliku rekordi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Esmaspäeval Tallinnas peetud heitjate seeriavõistlusel näitasid Viljandimaa sportlased suurepäraseid tulemusi: Kati Ojaloo ja Kristo Galeta püstitasid uue Viljandimaa rekordi ning Erki Leppik oli isikliku rekordiga väga lähedal maailmameistrivõisluste B-normi täitmisele.

Meeste odaviskes selgitati võitja viimase viskevooruga. Erki Leppik alistas Risto Mätase, saades kirja 80.98. Risto Mätas viskas samuti oma päeva parima tulemuse 80.11 viimasel katsel. Erki Leppiku lõpptulemus jäi kergejõustiku maailmameistrivõistluste B-normile alla vaid kaks sentimeetrit.

Meeste kuulitõukes oli tasavägine võitlus õpilase ja treeneri vahel. Raigo Toompuu võitis tulemusega 19.16, Kristo Galeta oli tulemusega 19.11 teine. Kergejõustikuseltsi Sakala sportlase tulemus märgib uut Viljandimaa rekordit.

Samuti maakonna rekordiga lõpetas võistluse Kati Ojaloo, kes võitis võistluse tulemusega 57.00. Samuti teenis seeriavõistlusel alavõidu Martin Lehemets, kes oli 65.64-ga parim meeste vasaraheites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles