Tänavate parandamine võtab kaks suve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal oli eemaldatud enamik Munga tänava kattest.
Eile pärastlõunal oli eemaldatud enamik Munga tänava kattest. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sel nädalal sai Viljandi vanalinnas alguse kaks suve kestev tänavaremont, mille käigus uuendatakse lisaks teekattele maa-alused taristud ja tänavavalgustus.

Suve jooksul renoveeritakse Munga ja Sepa tänav, järgmisel aastal Kauba ja Väike-Turu tänav. Linna majandusameti juhi Reevo Maidla sõnul on tööd alanud plaanipäraselt ning parajasti käib tänavakatte eemaldamine ja sõelumine. Üles võetud munakive kasutatakse ka uue tee ehitamiseks. Seda ohtu, et materjalist puudu tuleks, Maidla kinnitusel pole, sest alles on veel turuplatsi rekonstrueerimise käigus eemaldatud kive.

Samuti kaalumisel olnud keskküttetorustiku paigaldamise plaan on kõrvale jäetud. Viljandi soojatootja, aktsiaselts Esro tegevdirektori Enn Rõigase sõnul jäi plaan katki tänavaäärsete majaelanike kasina huvi tõttu keskkütet saada. Samas ei välistanud Rõigas võimalust, et kui Kauba ja Väike-Turu tänava elanikud keskkütte vastu siiski huvi ilmutavad, võib järgmisel suvel nende tänavate alla soojatorustik tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles