Laura Nurmsalu sai kaela kuldmedali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu Viljandi spordikooli lõpetanud Laura Nurmsalu selle hooaja suurim eesmärk on võistelda hästi sügisel Hiinas peetavatel juunioride maailmameistrivõistlustel, mille tarvis ta Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel ka vajaliku normi täitis.
Tänavu Viljandi spordikooli lõpetanud Laura Nurmsalu selle hooaja suurim eesmärk on võistelda hästi sügisel Hiinas peetavatel juunioride maailmameistrivõistlustel, mille tarvis ta Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel ka vajaliku normi täitis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlanna Laura Nurmsalu võitis nädala eest Järvakandis Eesti täiskasvanute meistrivõistluste kuldmedali, püstitades ühtlasi harjutuses FITA-1 uue isikliku rekordi ja täites juunioride maailmameistrivõistluste normi.

Välitingimustes tuli Laura Nurmsalu Eesti täiskasvanute meistriks esimest korda. Tulemusega 1264 silma edestas ta kodustaadionil võistelnud Siret Luike kolme ja Reena Pärnatit kümne silmaga.

«Viimase vooruni oli tõeline närvidemäng, vähemalt treenerile,» tunnistas Viljandi vibulaskjate juhendaja Aune Varik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles