Paljud viljandlased lubavad jaaniööl kaineks jääda

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval Viljandis peatunud "Kaine grupijuhi" kampaaniabussi juures oli sagimist kespäevast alates.
Neljapäeval Viljandis peatunud "Kaine grupijuhi" kampaaniabussi juures oli sagimist kespäevast alates. Foto: ANNA AURELIA MINEV/ Sakala

Kümned viljandlased andsid raadio Kuku õhutusel lubaduse eeloleval jaaniõhtul alkoholist eemale hoida.

Läinud nädala algusest mööda Eesti suuremaid linnu ringi rändavasse "Selge grupijuhi" buss-stuudio jõudis Viljandi Olerexi teenindusjaama juurde neljapäeva hommikul ning lahkub kell 18. Raadio töötajate sõnul lookles terve hommikupooliku sõiduki juures väike järjekord, mis andis kinnitust sellest, et 1997. aastast korraldatava kampaania on kõnetanud rõõmustavalt paljusid viljandimaalasi.

"Hea on jaanipäeval pidutseda koos oma sõprade ja tuttavatega. Veelgi parem on see, kui ka tänavune jaanipäev jääb aastateks meelde rõõmupäevana. Seepärast kutsume pidutsevaid seltskondi üles valima endi seast selge grupijuhi, kes jaanilaupäeval ja jaanipäeval oleks oma sõpruskonnas kaine autojuht ning hoolitseks ka selle eest, et keegi tema sõpradest või tuttavatest ülemeelikus tujus rooli ei istuks," seisis raadiojaama poolt varem läkitatud üleskutses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles