Karmid nõuded lükkasid uue kooli õpilaste suvepuhkuse edasi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamikule Viljandimaa gümnaasiumides õppivatele noortele helises viimane koolikell enne 5. juunit, kuid osa Viljandi gümnaasiumi õpilasi jätkab järelevastamistega vähemalt 17. juunini ja mõni võib jääda suvetööle.
Enamikule Viljandimaa gümnaasiumides õppivatele noortele helises viimane koolikell enne 5. juunit, kuid osa Viljandi gümnaasiumi õpilasi jätkab järelevastamistega vähemalt 17. juunini ja mõni võib jääda suvetööle. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki haridusministri määruse järgi algas Eestis koolivaheaeg 5. juunil, tegid Viljandi gümnaasiumi noored sel päeval alles üleminekueksamit ning kooliaasta jätkub järelevastamistega.

Kui teised kooliaasta edukalt lõpetanud ning suvetööst pääsenud koolinoored said 5. juunil tähistada esimest suvevaheaja päeva, siis Viljandi gümnaasiumi esimese kahe aasta õpilased sooritasid sel kuupäeval alles üleminekueksamit. Paljudel õpilastel ei alanud vaheaeg ka pärast eksami lõppu, vaid koolitöö jätkub 17. juunini järelevastamistega.

Kooli direktor Ülle Luisk sõnas, et neil, kes ei paranda tulemusi ka selle ajaga, algab suvetöö, mille sooritamiseks on määratud üks töönädal enne jaanipäeva ning kaks töönädalat augustis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles