Loomelaev alustab kodusadamast

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Silver Sepa debüütplaat «Mis asi see on?» ja Kristiina Ehini «Paleontoloogi päevaraamat» on valmis purjetama Loomelaevaga mööda kruusateid, rohumaid ja jõekäänakuid.

Loomelaev on trubaduurlik fantaasiapillidega plaadiesitluskontsert ning lugude jutustamine täis poeetilisi väljakaevamisi — ettearvamatu lõkkeäärne vabalava saabuvas polaaröös. Korraldajad lubavad üllatuskülalisi lähedalt ja kaugelt ning vabalava on avatud kõigile. Loomelaeva esimene peatus on täna kell 21 Viljandis Sepa tänav 5 majaasemel.

«Talvel helistuudios ja kirjutuslaua taga hakkasime unistama aasta kõige lõhnavamast ja rohelisemast, jaanipäevaeelsest rännakust, mis oleks täis laule ja lugusid ning kaasmaalasi, kellega oleme ühte ja sedasama talve jaganud ning keda ühendab seesama kevadtung, mis viib meid nelja seina vahelt väja loodusesse talvel valminud loomingut jagama,» kõneles Kristiina Ehin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles