Saviaru sild tehakse korda liikluse all

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigimaantee number 49 Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia teelõigul, kus 75,68. kilomeetril asub Saviaru sild, on 2012. aastal mõõdetud ööpäevaseks liiklussageduseks 1026 autot. Raskeliiklus moodustab sellest kümme protsenti.
Riigimaantee number 49 Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia teelõigul, kus 75,68. kilomeetril asub Saviaru sild, on 2012. aastal mõõdetud ööpäevaseks liiklussageduseks 1026 autot. Raskeliiklus moodustab sellest kümme protsenti. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi ja Karksi-Nuia vahelisel teel algas mais remont. Kui praegu on Saviaru silla alla ehk rahvasuus Kaali orgu paigaldatud suur truup, siis suve jooksul ootab sõiduteed täielik uuenduskuur. Maaomanikud ei pea esialgu siiski kartma, et liiklusvoog suunatakse erateedele.

Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maantee 75. kilomeetril paiknev Saviaru sild, kus varem tohtis sõita 90 kilomeetrit tunnis, on nüüd mõlemalt poolt piiratud 50-kilomeetrist tunnikiirust tähistava märgiga.

Kui parandustöid suve jooksul laiendatakse, on võimalik, et sõidukijuhid peavad hakkama kasutama kohalikke kruusateid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles