Karsklanegi puhub surmava joobe näidu

Aivar Aotäht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel tuvastas keset tööpäeva «Sakala» toimetuse töötajail alkoholi tarvitamise tunnused.
Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel tuvastas keset tööpäeva «Sakala» toimetuse töötajail alkoholi tarvitamise tunnused. Foto: Elmo Riig / Sakala

Loomulikult ma teadsin, et mõni suuvesi sisaldab alkoholi. Aga mul polnud õrna aimugi, et pärast suuloputust suudab täiesti kaine inimene puhuda alkomeetrisse näidu, mis võiks tähendada surmavat joovet.

Isiklikult jätkates märgin, et olen karsklane ega salli alkoholi joomist — olgu tegu viina, veini, õlle või siidriga. Teisalt tunnistan raske südamega, et väga keeruline on alkoholi kui sellist üldse vältida.

Vahel on alkohol kavalasti poetatud magusa suutäie sisse. Seda on kasutatud toidu valmistamisel ja määratud ravimi koostisosaks. Naha kaudu puutume kokku lõhnana piserdatava alkoholiga või siis tupsutame väikest haava piiritusega. Vahel hingame sisse kodukeemiast lenduvat alkoholi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles